Catering i zaplecze kuchenne

Catering i zaplecze kuchenne

Jeśli szkolenie, jakie planujemy, jest stosunkowo krótkie, zazwyczaj nie trzeba się specjalnie przejmować kwestiami dotyczącymi cateringu. W zupełności wystarczy coś na poziomie kilku termosów z kawą, która można rozlać chociażby do papierowych kubeczków. A i to nie jest nawet konieczne. Jeśli jednak szkolenie jest dłuższe, warto się postarać, by sale szkoleniowe w Warszawie posiadały odpowiednie zaplecze gastronomiczne.

Zaplecze na miejscu oraz catering zewnętrzny

Opcje zabezpieczenia posiłków są oczywiście bardzo różne. Warto się mimo wszystko upewnić, że przynajmniej będzie można liczyć na jakieś zaplecze gastronomiczne na miejscu, takie jak posiada na przykład Automobilklub Polski. Sale szkoleniowe w Warszawie mogą oczywiście opierać się w całości na cateringu zewnętrznym i to też nie jest zła opcja, lecz możliwość oparcia się chociażby w niewielkim stopniu na tym, co jest już na miejscu, to nie tylko rozwiązanie zazwyczaj bezpieczniejsze, ale też tańsze. Zauważalna jest ponadto wygoda.

Sale szkoleniowe w Warszawie

AutomobilKlub Polski oferuje 7 w pełni wyposażonych sal szkoleniowych zlokalizowanych 15 minut od centrum oraz dostęp do dużego bezpłatnego parkingu. Zapraszamy do skorzystania z naszej oferty – www.automobilklubpolski.pl.

Post Author: admin